Direct een afspraak maken

Flexibel

Een tijdstip naar wens, een specifieke achtergrond of juist een kledingwissel tijdens de shoot? No problem!

Voorbereiding

We zorgen dat we eerst de hoek hebben bepaald, alles klaar staat met de juiste lens en belichting. Wanneer iedereen paraat staat, nemen we de regie om iedereen te positioneren. Een grapje om iedereen te laten lachen en hij staat erop.

Mobiele studio

Met onze mobiele studio toveren we op locatie het licht dat we nodig hebben voor jullie teamfoto!

Maatwerk

Mocht het niet lukken om iedereen bij elkaar te krijgen dan kunnen we ook mensen los fotograferen en later in Photoshop samenvoegen.

Professioneel

We werken alleen met de nieuwste en beste apparatuur. Hierdoor weet je zeker dat je foto op alle vlakken klopt. Door onze ervaring binnen het bedrijfsleven levelen we ons snel en voelen we aan wat gepast is.

Ervaren

We hebben veel ervaring met het maken van teamfoto’s op verschillende locaties. Grote en kleine groepen hebben we regelmatig voor de camera. We denken graag mee hoe we jouw team goed op de foto kunnen zetten.

Eigen studio

Wij hebben een eigen fotostudio in het Klokgebouw, waar je altijd terecht kunt voor een teamfoto in de studio.

Snel

De deadline “gisteren” gaan we helaas niet halen, maar in overleg is vanmiddag of morgen altijd mogelijk.

Toegankelijk

Er zijn maar weinig mensen die staan te springen om op de foto te gaan. Wij stellen je op je gemak en geven je aanwijzingen hoe te poseren.

Vertel ons je idee

 • Wat is een teamfoto?

  In de zakelijke wereld is een teamfoto een beeld van een aantal mensen die in een bepaalde context iets met elkaar te maken hebben. Ze representeren een bepaalde afdeling, zijn samen verantwoordelijk voor een project, werken samen, alle medewerkers bij elkaar etc.

 • Waarom teamfoto's?

  Het spreekt misschien voor zich, maar door de personen in kwestie samen in beeld te zien, zet je meteen een soort eenheid neer. Zo kun je snel een indruk krijgen van de mensen waar je mee te maken hebt. 

 • Waarom Twycer?

  Wat we vaak zien is dat mensen, ondanks dat ze dagelijks met elkaar werken, een beetje ongemakkelijk bij elkaar gaan staan. Door de regie te nemen en mensen een plek en houding te geven, kunnen we snel tot een tof resultaat komen. Door de wimpers van onze ogen kijken we naar het geheel en kijken of alles in balans is: is iedereen goed te zien, klopt het verloop in kleur van de kleding, positionering van de mensen, lichtinval? Wanneer we gaan schieten maken we een aantal opnames, zodat we altijd een foto hebben waarop iedereen de ogen open heeft.

  Mocht het niet lukken om iedereen bij elkaar te krijgen dan kunnen we ook mensen los fotograferen en later in Photoshop samenvoegen.

 • Wat moet ik aan op de teamfoto?

  Sommige kleding zit fijner of staat beter dan iets anders; maar wat doet het goed op de foto? Lees deze blogpost en weet direct wat je aan moet trekken.

 • Wat kost een teamfoto?

  Een teamfoto is vaak onderdeel van een grotere set foto’s. Daarom verwijzen we graag naar 2 pagina’s waar diverse cases uitgewerkt zijn: de kosten van bedrijfsfotografie worden namelijk net anders berekend dan die voor zakelijke portretfoto’s.

 • Erg tevreden met de samenwerking voor Zelfstroom! Heel flexibel, veelzijdig, professioneel, oog voor detail én snel. Ze denken graag met je mee over de beste oplossingen. En met een super mooi resultaat: van drone-foto’s tot portretfoto’s en sfeerbeelden.

  Linda van Beers Brand Manager - Zelfstroom
 • Twycer weet op fantastische wijze mens, product, beleving en bezieling te vangen. Al jaren prima ervaring mee!

  Jorg Wiltink Marketing Manager - Intracare
 • Al meerdere keren hebben wij vanuit Restaurant Avant-Garde te Philips Stadion gewerkt met Twycer voor onze interieur, atmosfeer en food foto’s. Waar het vaak lastig is om een professioneel fotografie bedrijf te vinden, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en eigen inbreng is Twycer de oplossing; veel luisterend oor voor wat wij willen, fotografen die professioneel, persoonlijk en snel handelen en altijd fantastische resultaten. Hopelijk volgen er nog vele samenwerkingen!

  Thomas Verkerk Restaurantmanager - Restaurant Avant-Garde
 • Doordachte fotografie. Zo onder andere voor mijn bedrijfswebsite. Súpertevreden!
  Paul Raaijmakers Eigenaar - Admonks
 • Ik ken Twycer vooral van mede-eigenaar Christ Clijsen. Christ is een zeer ervaren fotograaf. Betrouwbare ondernemers die de smaak van content te pakken hebben.
  Ektor Tsolodimos Eigenaar - Epsilon Studios
 • Beeld Professionals!!!
  Marloes Pot Event manager - Boomming Business
 • Heel tevreden over de fotografie en samenwerking 👌🏻
  Bianca Poulich Eigenaresse - Pure Beauty Center
 • Goede fotograaf, flexibel qua organisatie en denken altijd in oplossingen
  Marlou Kuypers Consultant communicatie - Fontys Sporthogeschool
 • Goede bereikbaarheid, afspraak = afspraak en foto’s van top kwaliteit.
  Wim van Dooren Lecturer, coach & relationship manager - Fontys
 • Echte professionals die de béste foto’s maken en ook nog heel heel sympathiek zijn. Voor zowel een zakelijke als privé opdracht is Twycer de eerste waarmee ik contact zoek.

  Mignon Poldermans Projectbureau - Parktheater
 • Leuk professioneel en fris bedrijf. Ze maken geweldige foto’s, zijn creatief, denken met je mee en passie voor hun vak. Aanrader is dit bedrijf!!

  Anne Zoutendijk Keukenmanager - A Matter of Taste
 • Bij Webs werken we al een aantal jaren met Twycer. Van event fotografie tot portretfoto’s, ze kunnen het allemaal! Professionele en leuke club die weet hoe ze onze bedrijfscultuur in beeld kunnen vangen. Would recommend! 🙂

  Anne van der Kammen Marketing Manager - Webs
 • Jong, fris en dynamisch team en dat typeert voor ons ook de manier van fotograferen. Altijd nét dat extra wat een foto zoveel spannender maakt. Reageren altijd snel, denken mee en leveren snel de foto’s aan. Aanrader 🙂

  Inge van der Avoort Studio - Gemeente Eindhoven
 • Al meer dan tien jaar verzorgt Twycer de fotografie van onze netwerkevenementen. Niet alleen zijn wij super tevreden, maar ook onze relaties geven veel complimenten over de foto’s. Ook voor de promotie van onze organisatie hebben zij prachtige foto’s gemaakt. Twycer, een club van professionele fotografen waar ik altijd prettig mee samenwerk.

  Lilian Aarts Project manager - Gemeente Amstelveen
 • Professionele organisatie met op dit moment 4 fotografen waar mee het prettig samenwerken is. Ze weten wat ze willen en waar ze mee bezig zijn. Leveren kwalitatief werk en blijven flexibel meedenken.

  Ron Groot Account manager - Wolluk
 • Het Twycer-team staat garant voor kwaliteit als het gaat om fotografie! Van portretten tot aan het vastleggen van grote events of bedrijfsprocessen, zij zijn de juiste partij! Absoluut een aanrader als je beeldmateriaal wenst te hebben waar je nog meer mee kan en zeker vaker gaat bekijken! Daarnaast zijn alle medewerkers ook nog eens super professioneel en zeer prettig om mee samen te werken!

  Marloes van den Boom Eigenaresse - Boomming Business & Events
 • Onze ervaringen met Twycer zijn positief. Dankzij Twycer hebben we een prachtig portfolio aan foto’s van onze restaurants!

  Wilke Hop Marketing Coördinator - Burger King
 • De fotografen van Twycer stellen iedereen op z’n/haar gemak, waardoor de kracht van de mensen goed naar voren komt. Tot in details wordt er meegedacht en wordt er alle tijd genomen om het beste shot te maken. Er wordt goed doorgevraagd naar het doel van de foto en daarmee kunnen ze zich goed verplaatsen in iedere branch. Communicatie vooraf en op de dag zelf is helder en wanneer gewenst super snel.

  Het is een feestje om met Twycer te werken!

  Elleke Groot Directie - Level Eleven
 • De Beurs van Berlage werkt al jarenlang samen met Twycer. De Beurs is een mooi gebouw, maar door haar grootte soms ook lastig vast te leggen. Maar de fotografen van Twycer krijgen het elke keer weer voor elkaar om haar zo fantastisch mooi vast te leggen, met en zonder haar gebruikers, dat je keer op keer versteld staat.

  Willemijn de Vet Marketing Manager - Beurs van Berlage
 • Professionele en energieke partij die onze medewerkers, events en projecten goed in beeld weten te brengen. Fris, dynamisch en weten ons altijd te verrassen met een goed eindresultaat.

  Annelieke Hoogwegt Communicatie specialist - Hazenberg TBI
 • Erg blij met onze samenwerking met Twycer! Fotografen zijn erg flexibel, fijne mensen om mee samen te werken, goede communicatie, maar vooral de foto’s zijn altijd verrassend mooi! Wauw-momentje wanneer je de foto’s ontvangt. Aanrader!

  Marlein van Veghel Marketing - Hutten Catering
 • Met veel tevredenheid is Twycer al enkele jaren hoffotograaf van Maison van den Boer en Oseven. Christ en Igor zijn goed bereikbaar, denken in oplossingen en schakelen snel. Tijdens shoots zijn ze professioneel, zelfstandig en prettig in omgang. Na afloop kunnen ze snel aanleveren en zijn er altijd ruim genoeg mooie beelden te kiezen. Ook nu het team zich uitbreidt blijft de kwaliteit hoog. Thanks, jongens!

  Martijn Beks Marketing - Maison van den Boer

Niet gevonden wat je zocht?