Direct een afspraak maken

Flexibel

We spelen graag in op hoe het evenement zich ontvouwt.

Teamwork

Wanneer we samen op een klus staan, spelen we feilloos op elkaar in: op moment supreme schiet Christ het overzichtsshot, heeft Igor de sprekende close-up en zit Nadia backstage klaar met laptop. 10 minuten later heb je de nabewerkte foto’s al in je whatsapp.

Unieke perspectieven

We hebben diverse hoge statieven en een drone om het evenement of de locatie vanuit unieke perspectieven vast te leggen.

Maatwerk

Graag tussendoor al een paar beelden voor een publicatie? Geen probleem! Deel vooral je wensen en ideeën met ons, zodat we hierop kunnen inspelen.

Professioneel

Gewapend met professionele apparatuur en in de gepaste outfit leggen we jouw evenement vast. We zijn graag een fly on the wall en gaan niet naar huis voordat we alle beelden hebben die we nodig hebben.

Ervaren

We hebben veel ervaring met evenement fotografie. Ons verras je niet zo snel meer qua lastige locaties of tijdschema’s. We kunnen overal mee uit de voeten en weten bijna overal wel een oplossing voor.

Gevoel voor timing

We kunnen vaak goed inschatten wat een goede timing is voor dat mooie overzichtsshot. Als een sluipschutter staan we klaar met de juiste lens op de juiste plek, wachtende tot het licht goed draait en de hoofdpersoon lacht. Zo kicken als je dan dat moneyshot hebt!

Snel

We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt delen hoe tof het evenement was. In overleg plannen we wanneer de foto’s in jouw mailbox zitten.

Denken in mogelijkheden

Regent het in de ochtend waardoor het exterieur er in de regen op staat? Als we ergens in het programma de kans zien om nog even een zonnige exterieur te schieten dan doen we dat met liefde!

Vertel ons je idee

 • Wat is eventfotografie?

  Het vastleggen van alle aspecten van een evenement. Evenementen zoals congressen, beurzen, festivals, productpresentaties en personeelsuitjes. Bij eventfotografie leg je alle belangrijke momenten vast en maak je een sfeerreportage met daarin overzichtsfoto’s, detail shots en foto’s van mensen.

 • Waarvoor kun je eventfotografie inzetten?

  De serie foto’s worden gebruikt om de volgende editie te promoten, als terugblik op het evenement, om te laten zien hoe de productie eruit zag of simpelweg als leuk aandenken. Gelukkig hebben we de foto’s nog, toch?!

 • Waarom Twycer?

  We zijn allemaal begonnen met het fotograferen van festivals en evenementen. Daar leer je omgaan met wisselende lichtsituaties en snel in te spelen op wat er gebeurd. Het vastleggen van de grootsheid van het evenement i.c.m. strakke close-ups kenmerkt ons werk. We houden van een kleurrijk verhaal en kunnen ons goed inleven in welke beelden voor jou als organisator waardevol zijn. Door onze uitgebreide gear kunnen we een strak overzicht-shot maken, maar ook een mooie close-up van de spreker 20 meter verderop. Het is als een sport voor ons om de situatie zo optimaal mogelijk te benaderen. Als een sluipschutter staan we klaar met de juiste lens op de juiste plek, wachtende tot het licht goed draait en de hoofdpersoon lacht. Zo kicken als je dan dat moneyshot hebt!

 • Wat kost eventfotografie?

  Doordat geen event hetzelfde is, is het lastig om een vaste prijs voor events af te geven. Om toch een indruk te krijgen, hebben we een aantal voorbeeld events uitgewerkt.

 • Erg tevreden met de samenwerking voor Zelfstroom! Heel flexibel, veelzijdig, professioneel, oog voor detail én snel. Ze denken graag met je mee over de beste oplossingen. En met een super mooi resultaat: van drone-foto’s tot portretfoto’s en sfeerbeelden.

  Linda van Beers Brand Manager - Zelfstroom
 • Twycer weet op fantastische wijze mens, product, beleving en bezieling te vangen. Al jaren prima ervaring mee!

  Jorg Wiltink Marketing Manager - Intracare
 • Al meerdere keren hebben wij vanuit Restaurant Avant-Garde te Philips Stadion gewerkt met Twycer voor onze interieur, atmosfeer en food foto’s. Waar het vaak lastig is om een professioneel fotografie bedrijf te vinden, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en eigen inbreng is Twycer de oplossing; veel luisterend oor voor wat wij willen, fotografen die professioneel, persoonlijk en snel handelen en altijd fantastische resultaten. Hopelijk volgen er nog vele samenwerkingen!

  Thomas Verkerk Restaurantmanager - Restaurant Avant-Garde
 • Doordachte fotografie. Zo onder andere voor mijn bedrijfswebsite. Súpertevreden!
  Paul Raaijmakers Eigenaar - Admonks
 • Ik ken Twycer vooral van mede-eigenaar Christ Clijsen. Christ is een zeer ervaren fotograaf. Betrouwbare ondernemers die de smaak van content te pakken hebben.
  Ektor Tsolodimos Eigenaar - Epsilon Studios
 • Beeld Professionals!!!
  Marloes Pot Event manager - Boomming Business
 • Heel tevreden over de fotografie en samenwerking 👌🏻
  Bianca Poulich Eigenaresse - Pure Beauty Center
 • Goede fotograaf, flexibel qua organisatie en denken altijd in oplossingen
  Marlou Kuypers Consultant communicatie - Fontys Sporthogeschool
 • Goede bereikbaarheid, afspraak = afspraak en foto’s van top kwaliteit.
  Wim van Dooren Lecturer, coach & relationship manager - Fontys
 • Echte professionals die de béste foto’s maken en ook nog heel heel sympathiek zijn. Voor zowel een zakelijke als privé opdracht is Twycer de eerste waarmee ik contact zoek.

  Mignon Poldermans Projectbureau - Parktheater
 • Leuk professioneel en fris bedrijf. Ze maken geweldige foto’s, zijn creatief, denken met je mee en passie voor hun vak. Aanrader is dit bedrijf!!

  Anne Zoutendijk Keukenmanager - A Matter of Taste
 • Bij Webs werken we al een aantal jaren met Twycer. Van event fotografie tot portretfoto’s, ze kunnen het allemaal! Professionele en leuke club die weet hoe ze onze bedrijfscultuur in beeld kunnen vangen. Would recommend! 🙂

  Anne van der Kammen Marketing Manager - Webs
 • Jong, fris en dynamisch team en dat typeert voor ons ook de manier van fotograferen. Altijd nét dat extra wat een foto zoveel spannender maakt. Reageren altijd snel, denken mee en leveren snel de foto’s aan. Aanrader 🙂

  Inge van der Avoort Studio - Gemeente Eindhoven
 • Al meer dan tien jaar verzorgt Twycer de fotografie van onze netwerkevenementen. Niet alleen zijn wij super tevreden, maar ook onze relaties geven veel complimenten over de foto’s. Ook voor de promotie van onze organisatie hebben zij prachtige foto’s gemaakt. Twycer, een club van professionele fotografen waar ik altijd prettig mee samenwerk.

  Lilian Aarts Project manager - Gemeente Amstelveen
 • Professionele organisatie met op dit moment 4 fotografen waar mee het prettig samenwerken is. Ze weten wat ze willen en waar ze mee bezig zijn. Leveren kwalitatief werk en blijven flexibel meedenken.

  Ron Groot Account manager - Wolluk
 • Het Twycer-team staat garant voor kwaliteit als het gaat om fotografie! Van portretten tot aan het vastleggen van grote events of bedrijfsprocessen, zij zijn de juiste partij! Absoluut een aanrader als je beeldmateriaal wenst te hebben waar je nog meer mee kan en zeker vaker gaat bekijken! Daarnaast zijn alle medewerkers ook nog eens super professioneel en zeer prettig om mee samen te werken!

  Marloes van den Boom Eigenaresse - Boomming Business & Events
 • Onze ervaringen met Twycer zijn positief. Dankzij Twycer hebben we een prachtig portfolio aan foto’s van onze restaurants!

  Wilke Hop Marketing Coördinator - Burger King
 • De fotografen van Twycer stellen iedereen op z’n/haar gemak, waardoor de kracht van de mensen goed naar voren komt. Tot in details wordt er meegedacht en wordt er alle tijd genomen om het beste shot te maken. Er wordt goed doorgevraagd naar het doel van de foto en daarmee kunnen ze zich goed verplaatsen in iedere branch. Communicatie vooraf en op de dag zelf is helder en wanneer gewenst super snel.

  Het is een feestje om met Twycer te werken!

  Elleke Groot Directie - Level Eleven
 • De Beurs van Berlage werkt al jarenlang samen met Twycer. De Beurs is een mooi gebouw, maar door haar grootte soms ook lastig vast te leggen. Maar de fotografen van Twycer krijgen het elke keer weer voor elkaar om haar zo fantastisch mooi vast te leggen, met en zonder haar gebruikers, dat je keer op keer versteld staat.

  Willemijn de Vet Marketing Manager - Beurs van Berlage
 • Professionele en energieke partij die onze medewerkers, events en projecten goed in beeld weten te brengen. Fris, dynamisch en weten ons altijd te verrassen met een goed eindresultaat.

  Annelieke Hoogwegt Communicatie specialist - Hazenberg TBI
 • Erg blij met onze samenwerking met Twycer! Fotografen zijn erg flexibel, fijne mensen om mee samen te werken, goede communicatie, maar vooral de foto’s zijn altijd verrassend mooi! Wauw-momentje wanneer je de foto’s ontvangt. Aanrader!

  Marlein van Veghel Marketing - Hutten Catering
 • Met veel tevredenheid is Twycer al enkele jaren hoffotograaf van Maison van den Boer en Oseven. Christ en Igor zijn goed bereikbaar, denken in oplossingen en schakelen snel. Tijdens shoots zijn ze professioneel, zelfstandig en prettig in omgang. Na afloop kunnen ze snel aanleveren en zijn er altijd ruim genoeg mooie beelden te kiezen. Ook nu het team zich uitbreidt blijft de kwaliteit hoog. Thanks, jongens!

  Martijn Beks Marketing - Maison van den Boer

Niet gevonden wat je zocht?