Direct een afspraak maken

Efficiëntie

Door een flinke dosis inbeeldingsvermogen kunnen wij snel inschatten welke situaties het goed doen op beeld. Hierdoor kunnen we in korte tijd meerdere settings op een goede manier in beeld brengen.

Professioneel

Door onze ervaring binnen het bedrijfsleven levelen we ons snel en voelen we aan wat gepast is. Ook hebben we alle professionele apparatuur in huis die nodig is om het beeld te maken dat voor ogen is.

Maatwerk

We snappen als geen ander dat je ideeën hebt over hoe je je bedrijf wilt profileren. Daarom denken wij graag mee hoe we dit samen kunnen realiseren.

Ervaren

We hebben veel ervaring met fotografie in het bedrijfsleven in verschillende branches. Zie ook ons portfolio voor referentiewerk.

Flexibel

Last minute veranderen van locatie en/of planning horen erbij.

Tijd management

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om in te schatten hoeveel tijd een shoot in beslag neemt. We kijken graag met je mee om het draaiboek van te voren door te nemen.

Toegankelijk

Er zijn maar weinig mensen die staan te springen om op de foto te gaan. Wij stellen je op je gemak en geven je aanwijzingen hoe te poseren. We hebben veel kleine tips and tricks waarmee we snel een prettig beeld weten te creëren.

Oog voor detail

Vaak werken we met behoorlijk strakke draaiboeken. In de flow van de dag ligt het gevaar op de loer om het oog voor detail te verliezen. We blijven scherp om de kwaliteit hoog te houden.

Afspraak is afspraak

Zowel qua shoot als deadline, houden wij ons aan de gemaakte afspraken.

Vertel ons je idee

 • Wat moet ik aan tijdens de shoot?

  We hebben een speciale pagina met tips, tricks, do’s en dont’s voor portretfoto’s. Deze adviezen voor portretfotografie kun je hier terugvinden.

 • Wat is Employer branding fotografie?

  Employer branding is een term die relatief nieuw is binnen het bedrijfsleven. Bedrijven als bol.com zette een aantal jaar geleden een trend in door het ‘werken bij bol.com‘ te gaan promoten. Employer branding is eigenlijk simpel gezegd het aantrekkelijk maken van het werken bij een bedrijf. Indirect is het een vorm van merkversterking en bedrijven proberen zo het vinden van passend personeel te optimaliseren. Dit kan vormgegeven zijn door bijvoorbeeld simpelweg een aparte website waarop de vacatures binnen een bedrijf staan. Je kunt hier vaak niet alleen de vacatures vinden, maar ook wat een bedrijf de werknemers te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de werksfeer binnen het bedrijf, de faciliteiten die het bedrijf te bieden heeft en de visie van het bedrijf. Van de kantine, voetbaltafel, ligging, vrijdagmiddagborrels tot het faciliteren van yogalessen op het werk. Er kan eigenlijk vanalles op staan om je een beeld te geven van het ‘werken bij’ dit bedrijf.

 • Waarom is fotografie bij Employer branding belangrijk?

  Doordat veel grote bedrijven de trend hebben ingezet om aan Employer branding te doen, is dit een groeiend fenomeen. Wanneer je Employer branding succesvol weet in te zetten, versterk je de kans op het vinden van de juiste mensen voor op de juiste plek binnen jouw bedrijf. Dat klinkt zo slecht natuurlijk nog niet! De tekst en inhoud geven natuurlijk de informatie die je wilt geven. De foto’s spreken daarbij letterlijk tot de verbeelding. Door gebruik te maken van beeld, kun je het beeld schetsen dat jij wilt dat mensen van jouw bedrijf hebben. Zo kun je in één oogopslag een indruk maken, waardoor je al via je website de juiste mensen kunt aanspreken.

 • Waarom moet Twycer jouw employer branding beelden maken?

  Bij Twycer brengen we situaties graag professioneel, toegankelijk en positief in beeld. Dit sluit over het algemeen goed aan bij het doel van Employer branding; het aantrekkelijk maken van het werken bij jouw bedrijf. Ook hebben we veel ervaring met Employer branding fotografie bij bedrijven als bol.com, Gemeente Amstelveen, Heineken, ABN-Ambro, Fontys, Universiteit Leiden en Eindhoven Airport. We weten wat visueel goed werkt en zijn we behendig in het coachen van de mensen die op de foto gaan. Vaak worden scenario’s in scene gezet. Dit doen we op een manier waarop het er wel natuurlijk uitziet. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

 • Wat kost een employer branding shoot door Twycer?

  Om een indruk te geven van de investering die nodig is, hebben wij een aantal cases uitgewerkt. Deze kun je op deze pagina terugvinden.

 • Erg tevreden met de samenwerking voor Zelfstroom! Heel flexibel, veelzijdig, professioneel, oog voor detail én snel. Ze denken graag met je mee over de beste oplossingen. En met een super mooi resultaat: van drone-foto’s tot portretfoto’s en sfeerbeelden.

  Linda van Beers Brand Manager - Zelfstroom
 • Twycer weet op fantastische wijze mens, product, beleving en bezieling te vangen. Al jaren prima ervaring mee!

  Jorg Wiltink Marketing Manager - Intracare
 • Al meerdere keren hebben wij vanuit Restaurant Avant-Garde te Philips Stadion gewerkt met Twycer voor onze interieur, atmosfeer en food foto’s. Waar het vaak lastig is om een professioneel fotografie bedrijf te vinden, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en eigen inbreng is Twycer de oplossing; veel luisterend oor voor wat wij willen, fotografen die professioneel, persoonlijk en snel handelen en altijd fantastische resultaten. Hopelijk volgen er nog vele samenwerkingen!

  Thomas Verkerk Restaurantmanager - Restaurant Avant-Garde
 • Doordachte fotografie. Zo onder andere voor mijn bedrijfswebsite. Súpertevreden!
  Paul Raaijmakers Eigenaar - Admonks
 • Ik ken Twycer vooral van mede-eigenaar Christ Clijsen. Christ is een zeer ervaren fotograaf. Betrouwbare ondernemers die de smaak van content te pakken hebben.
  Ektor Tsolodimos Eigenaar - Epsilon Studios
 • Beeld Professionals!!!
  Marloes Pot Event manager - Boomming Business
 • Heel tevreden over de fotografie en samenwerking 👌🏻
  Bianca Poulich Eigenaresse - Pure Beauty Center
 • Goede fotograaf, flexibel qua organisatie en denken altijd in oplossingen
  Marlou Kuypers Consultant communicatie - Fontys Sporthogeschool
 • Goede bereikbaarheid, afspraak = afspraak en foto’s van top kwaliteit.
  Wim van Dooren Lecturer, coach & relationship manager - Fontys
 • Echte professionals die de béste foto’s maken en ook nog heel heel sympathiek zijn. Voor zowel een zakelijke als privé opdracht is Twycer de eerste waarmee ik contact zoek.

  Mignon Poldermans Projectbureau - Parktheater
 • Leuk professioneel en fris bedrijf. Ze maken geweldige foto’s, zijn creatief, denken met je mee en passie voor hun vak. Aanrader is dit bedrijf!!

  Anne Zoutendijk Keukenmanager - A Matter of Taste
 • Bij Webs werken we al een aantal jaren met Twycer. Van event fotografie tot portretfoto’s, ze kunnen het allemaal! Professionele en leuke club die weet hoe ze onze bedrijfscultuur in beeld kunnen vangen. Would recommend! 🙂

  Anne van der Kammen Marketing Manager - Webs
 • Jong, fris en dynamisch team en dat typeert voor ons ook de manier van fotograferen. Altijd nét dat extra wat een foto zoveel spannender maakt. Reageren altijd snel, denken mee en leveren snel de foto’s aan. Aanrader 🙂

  Inge van der Avoort Studio - Gemeente Eindhoven
 • Al meer dan tien jaar verzorgt Twycer de fotografie van onze netwerkevenementen. Niet alleen zijn wij super tevreden, maar ook onze relaties geven veel complimenten over de foto’s. Ook voor de promotie van onze organisatie hebben zij prachtige foto’s gemaakt. Twycer, een club van professionele fotografen waar ik altijd prettig mee samenwerk.

  Lilian Aarts Project manager - Gemeente Amstelveen
 • Professionele organisatie met op dit moment 4 fotografen waar mee het prettig samenwerken is. Ze weten wat ze willen en waar ze mee bezig zijn. Leveren kwalitatief werk en blijven flexibel meedenken.

  Ron Groot Account manager - Wolluk
 • Het Twycer-team staat garant voor kwaliteit als het gaat om fotografie! Van portretten tot aan het vastleggen van grote events of bedrijfsprocessen, zij zijn de juiste partij! Absoluut een aanrader als je beeldmateriaal wenst te hebben waar je nog meer mee kan en zeker vaker gaat bekijken! Daarnaast zijn alle medewerkers ook nog eens super professioneel en zeer prettig om mee samen te werken!

  Marloes van den Boom Eigenaresse - Boomming Business & Events
 • Onze ervaringen met Twycer zijn positief. Dankzij Twycer hebben we een prachtig portfolio aan foto’s van onze restaurants!

  Wilke Hop Marketing Coördinator - Burger King
 • De fotografen van Twycer stellen iedereen op z’n/haar gemak, waardoor de kracht van de mensen goed naar voren komt. Tot in details wordt er meegedacht en wordt er alle tijd genomen om het beste shot te maken. Er wordt goed doorgevraagd naar het doel van de foto en daarmee kunnen ze zich goed verplaatsen in iedere branch. Communicatie vooraf en op de dag zelf is helder en wanneer gewenst super snel.

  Het is een feestje om met Twycer te werken!

  Elleke Groot Directie - Level Eleven
 • De Beurs van Berlage werkt al jarenlang samen met Twycer. De Beurs is een mooi gebouw, maar door haar grootte soms ook lastig vast te leggen. Maar de fotografen van Twycer krijgen het elke keer weer voor elkaar om haar zo fantastisch mooi vast te leggen, met en zonder haar gebruikers, dat je keer op keer versteld staat.

  Willemijn de Vet Marketing Manager - Beurs van Berlage
 • Professionele en energieke partij die onze medewerkers, events en projecten goed in beeld weten te brengen. Fris, dynamisch en weten ons altijd te verrassen met een goed eindresultaat.

  Annelieke Hoogwegt Communicatie specialist - Hazenberg TBI
 • Erg blij met onze samenwerking met Twycer! Fotografen zijn erg flexibel, fijne mensen om mee samen te werken, goede communicatie, maar vooral de foto’s zijn altijd verrassend mooi! Wauw-momentje wanneer je de foto’s ontvangt. Aanrader!

  Marlein van Veghel Marketing - Hutten Catering
 • Met veel tevredenheid is Twycer al enkele jaren hoffotograaf van Maison van den Boer en Oseven. Christ en Igor zijn goed bereikbaar, denken in oplossingen en schakelen snel. Tijdens shoots zijn ze professioneel, zelfstandig en prettig in omgang. Na afloop kunnen ze snel aanleveren en zijn er altijd ruim genoeg mooie beelden te kiezen. Ook nu het team zich uitbreidt blijft de kwaliteit hoog. Thanks, jongens!

  Martijn Beks Marketing - Maison van den Boer

Niet gevonden wat je zocht?