Direct een afspraak maken

Creatief

Ons oog is getraind om snel mogelijkheden te zien voor leuke content. Soms lijkt dat ene hoekje niet zo interessant, maar met je juiste belichting en de juiste styling kan het zomaar leuk beeld opleveren!

Oplossingsgericht

We denken graag in wat mogelijk is. Soms kun je ondanks de beste voorbereiding toch tegen uitdagingen aanlopen. We schakelen snel zodat we toch het beste eruit halen.

Efficiënt

Voor social content shoots wil je vaak veel beeldmateriaal schieten. Door samen te werken denken wij alvast vooruit zodat we de tijd zo goed mogelijk benutten.

Maatwerk

Deel vooral je wensen en ideeën met ons, zodat we hierop kunnen inspelen.

Flexibel

Ter plekke toch de planning omgooien? Dat hoort erbij.

Ervaren

Vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan, alles wat we daar hebben gezien en geleerd nemen we mee.

Oog voor detail

Vaak werken we met behoorlijk strakke draaiboeken. In de flow van de dag ligt het gevaar op de loer om het oog voor detail te verliezen. We blijven scherp om de kwaliteit hoog te houden.

Snel

De deadline “gisteren” gaan we helaas niet halen, maar in overleg is vanmiddag of morgen altijd mogelijk

Inlevingsvermogen

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar als fotograaf hebben we een gezonde dosis Inlevingsvermogen die ons helpt om in te schatten wat visueel aanspreekt.

Vertel ons je idee

 • Wat zijn social content shoots?

  Steeds vaker krijgen wij de vraag om een social content shoot te doen. Hierbij schieten we veel diverse content. Maar wat is social content nou eigenlijk? Social content zijn beelden die niet direct een advertising doel hebben, maar wel een positieve associatie met het merk leggen. Deze beelden worden gemaakt voor het gebruik op social media. Neem gerust een kijkje op ons social content portfolio om inspiratie op te doen!

 • Waarom social content?

  Met de groei van social media is (online) zichtbaarheid erg belangrijk geworden. Meer en meer bedrijven zetten hun product/merk als lifestyle neer. Hiermee groeit de vraag naar snelle behapbare content. Want je wilt niet steeds dezelfde 3 foto’s gebruiken. Bij een social content shoot fotograferen we jouw product/merk in diverse situaties en kijk je vooral naar de online inzetbaarheid van het beeld. Denk aan al het beeldmateriaal dat je zou willen hebben voor bij je posts op LinkedIn, je stories en posts op Instagram, Facebook etc. etc. Neem gerust contact op om te kijken hoe dit van toepassing kan zijn op jouw bedrijf.

 • Waarom Twycer?

  We vinden het leuk om binnen de mogelijkheden die we hebben, leuke en diverse content te creëren. We halen veel werkplezier uit steeds weer vernieuwen in hoekjes en set-ups. Door de jaren heen hebben we behoorlijk wat social content gefotografeerd. Met de opkomst van social media, en de ontwikkeling hiervan, groeide onze ervaring hierin mee. Een aantal opdrachtgevers betrekken ons al jaren bij hun zoektocht naar de meest succesvolle online content. Het kan best een uitdaging zijn om steeds weer iets nieuws te bedenken en je merk weer visueel interessant neer te zetten. Met opdrachtgevers zoals de Heineken Experience, Sunweb en Universiteit Leiden hebben we al vele jaren een mooie samenwerking waarvoor we de online kanalen vullen.

 • Wat kost een social content shoot?

  Om een indruk te krijgen van de investering die nodig is om van je social media kanalen een succes te maken, kun je op onze tarieven pagina terugvinden.

 • Wat moet ik aan tijdens een social content shoot?

  Sommige kleding zit fijner of staat beter dan iets anders; maar wat doet het goed op de foto? Lees deze blogpost en weet direct wat je aan moet trekken.

 • Erg tevreden met de samenwerking voor Zelfstroom! Heel flexibel, veelzijdig, professioneel, oog voor detail én snel. Ze denken graag met je mee over de beste oplossingen. En met een super mooi resultaat: van drone-foto’s tot portretfoto’s en sfeerbeelden.

  Linda van Beers Brand Manager - Zelfstroom
 • Twycer weet op fantastische wijze mens, product, beleving en bezieling te vangen. Al jaren prima ervaring mee!

  Jorg Wiltink Marketing Manager - Intracare
 • Al meerdere keren hebben wij vanuit Restaurant Avant-Garde te Philips Stadion gewerkt met Twycer voor onze interieur, atmosfeer en food foto’s. Waar het vaak lastig is om een professioneel fotografie bedrijf te vinden, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en eigen inbreng is Twycer de oplossing; veel luisterend oor voor wat wij willen, fotografen die professioneel, persoonlijk en snel handelen en altijd fantastische resultaten. Hopelijk volgen er nog vele samenwerkingen!

  Thomas Verkerk Restaurantmanager - Restaurant Avant-Garde
 • Doordachte fotografie. Zo onder andere voor mijn bedrijfswebsite. Súpertevreden!
  Paul Raaijmakers Eigenaar - Admonks
 • Ik ken Twycer vooral van mede-eigenaar Christ Clijsen. Christ is een zeer ervaren fotograaf. Betrouwbare ondernemers die de smaak van content te pakken hebben.
  Ektor Tsolodimos Eigenaar - Epsilon Studios
 • Beeld Professionals!!!
  Marloes Pot Event manager - Boomming Business
 • Heel tevreden over de fotografie en samenwerking 👌🏻
  Bianca Poulich Eigenaresse - Pure Beauty Center
 • Goede fotograaf, flexibel qua organisatie en denken altijd in oplossingen
  Marlou Kuypers Consultant communicatie - Fontys Sporthogeschool
 • Goede bereikbaarheid, afspraak = afspraak en foto’s van top kwaliteit.
  Wim van Dooren Lecturer, coach & relationship manager - Fontys
 • Echte professionals die de béste foto’s maken en ook nog heel heel sympathiek zijn. Voor zowel een zakelijke als privé opdracht is Twycer de eerste waarmee ik contact zoek.

  Mignon Poldermans Projectbureau - Parktheater
 • Leuk professioneel en fris bedrijf. Ze maken geweldige foto’s, zijn creatief, denken met je mee en passie voor hun vak. Aanrader is dit bedrijf!!

  Anne Zoutendijk Keukenmanager - A Matter of Taste
 • Bij Webs werken we al een aantal jaren met Twycer. Van event fotografie tot portretfoto’s, ze kunnen het allemaal! Professionele en leuke club die weet hoe ze onze bedrijfscultuur in beeld kunnen vangen. Would recommend! 🙂

  Anne van der Kammen Marketing Manager - Webs
 • Jong, fris en dynamisch team en dat typeert voor ons ook de manier van fotograferen. Altijd nét dat extra wat een foto zoveel spannender maakt. Reageren altijd snel, denken mee en leveren snel de foto’s aan. Aanrader 🙂

  Inge van der Avoort Studio - Gemeente Eindhoven
 • Al meer dan tien jaar verzorgt Twycer de fotografie van onze netwerkevenementen. Niet alleen zijn wij super tevreden, maar ook onze relaties geven veel complimenten over de foto’s. Ook voor de promotie van onze organisatie hebben zij prachtige foto’s gemaakt. Twycer, een club van professionele fotografen waar ik altijd prettig mee samenwerk.

  Lilian Aarts Project manager - Gemeente Amstelveen
 • Professionele organisatie met op dit moment 4 fotografen waar mee het prettig samenwerken is. Ze weten wat ze willen en waar ze mee bezig zijn. Leveren kwalitatief werk en blijven flexibel meedenken.

  Ron Groot Account manager - Wolluk
 • Het Twycer-team staat garant voor kwaliteit als het gaat om fotografie! Van portretten tot aan het vastleggen van grote events of bedrijfsprocessen, zij zijn de juiste partij! Absoluut een aanrader als je beeldmateriaal wenst te hebben waar je nog meer mee kan en zeker vaker gaat bekijken! Daarnaast zijn alle medewerkers ook nog eens super professioneel en zeer prettig om mee samen te werken!

  Marloes van den Boom Eigenaresse - Boomming Business & Events
 • Onze ervaringen met Twycer zijn positief. Dankzij Twycer hebben we een prachtig portfolio aan foto’s van onze restaurants!

  Wilke Hop Marketing Coördinator - Burger King
 • De fotografen van Twycer stellen iedereen op z’n/haar gemak, waardoor de kracht van de mensen goed naar voren komt. Tot in details wordt er meegedacht en wordt er alle tijd genomen om het beste shot te maken. Er wordt goed doorgevraagd naar het doel van de foto en daarmee kunnen ze zich goed verplaatsen in iedere branch. Communicatie vooraf en op de dag zelf is helder en wanneer gewenst super snel.

  Het is een feestje om met Twycer te werken!

  Elleke Groot Directie - Level Eleven
 • De Beurs van Berlage werkt al jarenlang samen met Twycer. De Beurs is een mooi gebouw, maar door haar grootte soms ook lastig vast te leggen. Maar de fotografen van Twycer krijgen het elke keer weer voor elkaar om haar zo fantastisch mooi vast te leggen, met en zonder haar gebruikers, dat je keer op keer versteld staat.

  Willemijn de Vet Marketing Manager - Beurs van Berlage
 • Professionele en energieke partij die onze medewerkers, events en projecten goed in beeld weten te brengen. Fris, dynamisch en weten ons altijd te verrassen met een goed eindresultaat.

  Annelieke Hoogwegt Communicatie specialist - Hazenberg TBI
 • Erg blij met onze samenwerking met Twycer! Fotografen zijn erg flexibel, fijne mensen om mee samen te werken, goede communicatie, maar vooral de foto’s zijn altijd verrassend mooi! Wauw-momentje wanneer je de foto’s ontvangt. Aanrader!

  Marlein van Veghel Marketing - Hutten Catering
 • Met veel tevredenheid is Twycer al enkele jaren hoffotograaf van Maison van den Boer en Oseven. Christ en Igor zijn goed bereikbaar, denken in oplossingen en schakelen snel. Tijdens shoots zijn ze professioneel, zelfstandig en prettig in omgang. Na afloop kunnen ze snel aanleveren en zijn er altijd ruim genoeg mooie beelden te kiezen. Ook nu het team zich uitbreidt blijft de kwaliteit hoog. Thanks, jongens!

  Martijn Beks Marketing - Maison van den Boer

Niet gevonden wat je zocht?