Direct een afspraak maken

Flexibel

We passen ons aan naar je wensenlijst. Blijkt op locatie een andere planning toch wenselijk? We kijken graag met je mee. Ons werk blijft altijd afhankelijk van een aantal omstandigheden, die we graag benutten!

Creatief

We kunnen snel inschatten of een set-up visueel interessant is. Door iemand links in beeld te laten lopen, een plantje rechts, zo maak je met simpele dingen een beeld dynamisch. Soms lijkt dat ene hoekje niet zo interessant, maar met je juiste belichting en de juiste styling kan het zomaar leuk beeld opleveren!

Denken in mogelijkheden

Wil jij heel graag die ene plantenmuur in beeld, maar hangt er een lamp in de weg? Soms kan een ander oogpunt of een simpel ducttape ervoor zorgen dat het toch kan.

Maatwerk

Deel vooral je wensen en ideeën met ons, zodat we hierop kunnen inspelen.

Professioneel

Door onze ervaring binnen het bedrijfsleven levelen we ons snel en voelen we aan wat gepast is. Ook hebben we alle professionele apparatuur in huis die nodig is om het beeld te maken dat voor ogen is.

Ervaren

Vele opdrachtgevers zijn je voorgegaan, alles wat we daar hebben gezien en geleerd nemen we mee.

Betrouwbaar

We gaan professioneel te werk. Afspraak is afspraak. En sluiten mogelijke risico’s zoveel mogelijk uit.

Snel

De deadline “gisteren” gaan we helaas niet halen, maar in overleg is vanmiddag of morgen altijd mogelijk.

Efficiënt

We denken graag vooruit in het draaiboek om zo de tijd zo goed mogelijk te benutten. Tijd is geld toch?

Vertel ons je idee

 • Wat moet ik aan tijdens een bedrijfs fotografie shoot?

  Sommige kleding zit fijner of staat beter dan iets anders; maar wat doet het goed op de foto? Lees deze blogpost en weet direct wat je aan moet trekken.

 • Wat verstaan we onders bedrijfsfotografie?

  Bedrijfsfotografie zijn eigenlijk alle beelden die je bedrijfsmatig kunt gebruiken. Denk aan de beelden voor in je jaarverslag, op je website, de beelden voor je ‘werken bij’ pagina, interne communicatie, flyers, social media etc.

 • Waarom is bedrijfsfotografie belangrijk?

  Hoe kennen mensen het bedrijf waar je werkt? Dat is vaak via via of van horen zeggen. Voor bijvoorbeeld nieuwe opdrachtgevers en medewerkers is je website de eerste plek waar ze kennis maken met je bedrijf. Een professionele website is dan ook van groot belang. Door middel van slim gebruik van foto’s kun je direct tot de verbeelding spreken zonder dat de bezoeker ook maar een letter gelezen heeft. Dat je daar professionele foto’s voor nodig hebt spreekt daarbij voor zich. Stockfoto’s? In sommige gevallen kan dat zeker uitkomst bieden. Toch heeft de kijker vaak onbewust door dat dit in andere omstandigheden is gefotografeerd dan bij jouw bedrijf. Wat voor een bepaalde afstand zorgt. Bovendien laat je een kans liggen om jezelf te onderscheiden van andere bedrijven, simpelweg door het gebruik van je ‘eigen mensen’ en je ‘eigen locatie’. Zo communiceer je waar jij voor staat. Simpelweg doordat het er al is.

 • Waarom je voor je bedrijfsfotografie bij Twycer moet zijn?

  Wij zien het als onze uitdaging om te fotograferen met de kwaliteit van stock foto’s, maar dan met jouw mensen op jouw locatie. Het team van Twycer heeft samen veel ervaring en kennis in huis. We hebben de afgelopen jaren al honderden bedrijfshoots gedaan. Van het maken van individuele portretten, teamfoto’s, interieur, actiefoto’s op de werkvloer; we hebben het allemaal gedaan. Je kunt dan ook wel stellen dat we een professionele partij zijn die je met een gerust hart je klus kunt toevertrouwen. We hebben hart voor het bedrijfsleven en begrijpen ondernemers. Door de jaren heen hebben we goede banden opgebouwd met onze vaste opdrachtgevers. Bij o.a. Universiteit Leiden, Beurs van Berlage, de Heineken Experience, PSV, Eindhoven Airport, en Het Scheepvaartmuseum zijn we kind aan huis. Deze wederzijdse betrokkenheid levert loyale samenwerkingen op die we koesteren. We are in it for the long run. Of je nou 50 keer per jaar bij ons aanklopt of 1 keer in de 3 jaar. We behandelen je met evenveel zorg als we zelf ook graag behandelt willen worden. Klinkt dit herkenbaar? Hopelijk mogen we jouw naam snel aan ons portfolio toevoegen!

 • Wat kost bedrijfsfotografie?

  Op deze pagina vind je een aantal uitgewerkte cases, om een indruk te krijgen van de kosten.

 • Erg tevreden met de samenwerking voor Zelfstroom! Heel flexibel, veelzijdig, professioneel, oog voor detail én snel. Ze denken graag met je mee over de beste oplossingen. En met een super mooi resultaat: van drone-foto’s tot portretfoto’s en sfeerbeelden.

  Linda van Beers Brand Manager - Zelfstroom
 • Twycer weet op fantastische wijze mens, product, beleving en bezieling te vangen. Al jaren prima ervaring mee!

  Jorg Wiltink Marketing Manager - Intracare
 • Al meerdere keren hebben wij vanuit Restaurant Avant-Garde te Philips Stadion gewerkt met Twycer voor onze interieur, atmosfeer en food foto’s. Waar het vaak lastig is om een professioneel fotografie bedrijf te vinden, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en eigen inbreng is Twycer de oplossing; veel luisterend oor voor wat wij willen, fotografen die professioneel, persoonlijk en snel handelen en altijd fantastische resultaten. Hopelijk volgen er nog vele samenwerkingen!

  Thomas Verkerk Restaurantmanager - Restaurant Avant-Garde
 • Doordachte fotografie. Zo onder andere voor mijn bedrijfswebsite. Súpertevreden!
  Paul Raaijmakers Eigenaar - Admonks
 • Ik ken Twycer vooral van mede-eigenaar Christ Clijsen. Christ is een zeer ervaren fotograaf. Betrouwbare ondernemers die de smaak van content te pakken hebben.
  Ektor Tsolodimos Eigenaar - Epsilon Studios
 • Beeld Professionals!!!
  Marloes Pot Event manager - Boomming Business
 • Heel tevreden over de fotografie en samenwerking 👌🏻
  Bianca Poulich Eigenaresse - Pure Beauty Center
 • Goede fotograaf, flexibel qua organisatie en denken altijd in oplossingen
  Marlou Kuypers Consultant communicatie - Fontys Sporthogeschool
 • Goede bereikbaarheid, afspraak = afspraak en foto’s van top kwaliteit.
  Wim van Dooren Lecturer, coach & relationship manager - Fontys
 • Echte professionals die de béste foto’s maken en ook nog heel heel sympathiek zijn. Voor zowel een zakelijke als privé opdracht is Twycer de eerste waarmee ik contact zoek.

  Mignon Poldermans Projectbureau - Parktheater
 • Leuk professioneel en fris bedrijf. Ze maken geweldige foto’s, zijn creatief, denken met je mee en passie voor hun vak. Aanrader is dit bedrijf!!

  Anne Zoutendijk Keukenmanager - A Matter of Taste
 • Bij Webs werken we al een aantal jaren met Twycer. Van event fotografie tot portretfoto’s, ze kunnen het allemaal! Professionele en leuke club die weet hoe ze onze bedrijfscultuur in beeld kunnen vangen. Would recommend! 🙂

  Anne van der Kammen Marketing Manager - Webs
 • Jong, fris en dynamisch team en dat typeert voor ons ook de manier van fotograferen. Altijd nét dat extra wat een foto zoveel spannender maakt. Reageren altijd snel, denken mee en leveren snel de foto’s aan. Aanrader 🙂

  Inge van der Avoort Studio - Gemeente Eindhoven
 • Al meer dan tien jaar verzorgt Twycer de fotografie van onze netwerkevenementen. Niet alleen zijn wij super tevreden, maar ook onze relaties geven veel complimenten over de foto’s. Ook voor de promotie van onze organisatie hebben zij prachtige foto’s gemaakt. Twycer, een club van professionele fotografen waar ik altijd prettig mee samenwerk.

  Lilian Aarts Project manager - Gemeente Amstelveen
 • Professionele organisatie met op dit moment 4 fotografen waar mee het prettig samenwerken is. Ze weten wat ze willen en waar ze mee bezig zijn. Leveren kwalitatief werk en blijven flexibel meedenken.

  Ron Groot Account manager - Wolluk
 • Het Twycer-team staat garant voor kwaliteit als het gaat om fotografie! Van portretten tot aan het vastleggen van grote events of bedrijfsprocessen, zij zijn de juiste partij! Absoluut een aanrader als je beeldmateriaal wenst te hebben waar je nog meer mee kan en zeker vaker gaat bekijken! Daarnaast zijn alle medewerkers ook nog eens super professioneel en zeer prettig om mee samen te werken!

  Marloes van den Boom Eigenaresse - Boomming Business & Events
 • Onze ervaringen met Twycer zijn positief. Dankzij Twycer hebben we een prachtig portfolio aan foto’s van onze restaurants!

  Wilke Hop Marketing Coördinator - Burger King
 • De fotografen van Twycer stellen iedereen op z’n/haar gemak, waardoor de kracht van de mensen goed naar voren komt. Tot in details wordt er meegedacht en wordt er alle tijd genomen om het beste shot te maken. Er wordt goed doorgevraagd naar het doel van de foto en daarmee kunnen ze zich goed verplaatsen in iedere branch. Communicatie vooraf en op de dag zelf is helder en wanneer gewenst super snel.

  Het is een feestje om met Twycer te werken!

  Elleke Groot Directie - Level Eleven
 • De Beurs van Berlage werkt al jarenlang samen met Twycer. De Beurs is een mooi gebouw, maar door haar grootte soms ook lastig vast te leggen. Maar de fotografen van Twycer krijgen het elke keer weer voor elkaar om haar zo fantastisch mooi vast te leggen, met en zonder haar gebruikers, dat je keer op keer versteld staat.

  Willemijn de Vet Marketing Manager - Beurs van Berlage
 • Professionele en energieke partij die onze medewerkers, events en projecten goed in beeld weten te brengen. Fris, dynamisch en weten ons altijd te verrassen met een goed eindresultaat.

  Annelieke Hoogwegt Communicatie specialist - Hazenberg TBI
 • Erg blij met onze samenwerking met Twycer! Fotografen zijn erg flexibel, fijne mensen om mee samen te werken, goede communicatie, maar vooral de foto’s zijn altijd verrassend mooi! Wauw-momentje wanneer je de foto’s ontvangt. Aanrader!

  Marlein van Veghel Marketing - Hutten Catering
 • Met veel tevredenheid is Twycer al enkele jaren hoffotograaf van Maison van den Boer en Oseven. Christ en Igor zijn goed bereikbaar, denken in oplossingen en schakelen snel. Tijdens shoots zijn ze professioneel, zelfstandig en prettig in omgang. Na afloop kunnen ze snel aanleveren en zijn er altijd ruim genoeg mooie beelden te kiezen. Ook nu het team zich uitbreidt blijft de kwaliteit hoog. Thanks, jongens!

  Martijn Beks Marketing - Maison van den Boer

Niet gevonden wat je zocht?