Direct een afspraak maken

Flexibel

Een tijdstip naar wens, een specifieke achtergrond of juist een kledingwissel tijdens de shoot? No problem!

Tevreden

We gaan door totdat jij tevreden met je nieuwe foto naar buiten loopt!

Eigen studio

Wij hebben een eigen fotostudio in het Klokgebouw, waar je altijd terecht kunt voor studio foto’s.

Maatwerk

We snappen als geen ander dat een portretfoto een persoonlijke keuze is. Daarom denken wij graag mee met wat je uit wil stralen, en hoe de portretfoto eruit moet zien.

Professioneel

Wij hebben zelf de juiste trainingen gehad en werken alleen met de nieuwste en beste apparatuur. Hierdoor weet je zeker dat je foto op alle vlakken klopt.

Ervaren

We hebben ruim 10 jaar ervaring met diverse soorten portretfotografie in veel verschillende branches.

Pop-up studio

Met onze mobiele studio toveren we jouw vergaderruimte binnen no-time om tot professionele fotostudio.

Snel

De deadline “gisteren” gaan we helaas niet halen, maar in overleg is vanmiddag of morgen aanleveren vaak mogelijk.

Toegankelijk

Er zijn maar weinig mensen die staan te springen om op de foto te gaan. Wij stellen je op je gemak en geven je aanwijzingen hoe te poseren.

Vertel ons je idee

 • Wat moet ik aan tijdens de shoot?

  Sommige kleding zit fijner of staat beter dan iets anders; maar wat doet het goed op de foto? Lees deze blogpost en weet direct wat je aan moet trekken.

 • Wat zijn zakelijke portretten?

  Een zakelijk portret is een foto waar je zelf herkenbaar op staat binnen een zakelijke setting. De foto representeert jou binnen je vakgebied/functie en de uitstraling die daarbij past. Een goede zakelijke portretfoto laat zien wie jij bent in je vak en straalt misschien zelfs wel uit ‘met mij wil je werken’. Je staat er herkenbaar op, en n.a.v. je profielfoto kun je je een voorstelling maken van de persoon waarmee je te maken hebt. Een vakantie kiekje waar je toevallig leuk opstaat communiceert een hele andere boodschap. Als jij jezelf professioneel wilt neerzetten, is een zakelijk portret een echte must have.

 • Waarvoor gebruik je een zakelijke portret?

  Zakelijke portretten zijn de profielfoto’s die je gebruikt voor bijvoorbeeld Linkedin, je zakelijke whatsapp, contacten pagina op de website etc. Zakelijke portretten worden verder ook gebruikt als onderschrift van je zakelijke mails, als profielfoto van interne communicatiekanalen binnen het bedrijf waar je werkt. Als spreker op een congres/bijeenkomst, kun je ook een zakelijke portret gebruiken ter introductie op het programma. Of ter verbeelding naast een column/interview voor in een (online) magazine. Dit wordt dan ook wel een press-kit genoemd.

 • Welke opties heb ik om een zakelijk portret te laten maken?

  Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om jezelf te laten portretteren. Een betrouwbare optie is de studio. Hierbij kunnen we het licht helemaal naar eigen hand zetten en kunnen we onafhankelijk van omgevingsfactoren altijd een mooi portret maken. Ook kun je deze set-up gemakkelijk reproduceren (veel gebruikt voor het ‘smoelenboek’ binnen het bedrijfsleven). We hebben een ruime studio bij ons op kantoor in het Klokgebouw, maar we hebben ook een pop-up studio die we op jouw werkplek kunnen opbouwen.

  Portretten met gebruik van natuurlijk licht blijven natuurlijk ook een mooie optie. Op locatie maken we graag een testrondje om te kijken waar het mooie licht zit en welke achtergrond tot de verbeelding spreekt. Over het algemeen worden we altijd erg blij van ruime ruimtes, met veel diepte en veel ramen (en dus licht). Maar ook binnen andere settings vinden wij onze weg. Buiten is natuurlijk ook een optie, maar hou er dan wel rekening mee dat je meer afhankelijk bent van het weer. Twijfel je over een geschikte locatie? We denken graag met je mee.

  Veel van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om hun medewerkers in de studio te laten fotograferen. Hierbij is de licht set-up altijd hetzelfde en is er veel consistentie in de verschillende portretten. Ook wanneer deze op een ander moment gemaakt worden (Bijvoorbeeld als niet heel het team op hetzelfde moment aanwezig kan zijn of bij doorloop binnen het bedrijf).

  Heb je nou net al je medewerkers op de foto laten zetten, maar neem je net 3 maanden later een nieuwe medewerker aan? Geen probleem, wij hebben maandelijkse portretdagen waarbij je nieuwe medewerkers bij ons in de studio een portretfoto kunt laten maken. 

 • Waarom zijn zakelijke portretten belangrijk?

  Het ligt misschien voor de hand, maar door een profielfoto hebben mensen meteen een beeld bij je zonder dat ze je daarvoor hoeven te ontmoeten. Je hebt nooit een tweede keer voor een eerste indruk, dus is zaak dat je je van je beste kant laat zien! Door een professionele zakelijke foto hebben mensen meteen een goede indruk van je. Zo heb je al meteen een streepje voor t.o.v. iemand die een leuk vakantiekiekje gebruikt. Door na te denken hoe je die foto graag zou willen hebben, kun je meteen een stuk van je visie neerzetten al voor dat je überhaupt een woord met elkaar hebt gewisseld. Afhankelijk van je wensen kunnen we een setting bouwen die rijmt met de uitstraling die je neer wilt zetten. Deze setting bouwen we op door te spelen met locatie, kleding en lichaamstaal.

 • Hoe vaak moet je een portret vernieuwen?

  Het primaire doel van een portretfoto is natuurlijk dat je er herkenbaar op staat. Dat je foto up-to-date is, is dan natuurlijk wel belangrijk. Over het algemeen raden wij aan om je profielfoto om de 2 jaar te vervangen. Ook wanneer je qua uiterlijk veel veranderd bent (bijvoorbeeld een ander kapsel, nieuwe bril, veel afgevallen etc.) is het aan te raden een nieuwe foto te laten maken.

 • Waarom wil je door Twycer je portret laten maken?

  We vinden het belangrijk dat je blij bent met je foto. Je gebruikt hem vaak een lange tijd en dan is het wel zo fijn als je er zelf content mee bent. Niet veel mensen vinden het leuk om op de foto te gaan. En een fotostudio met lampen kan dan al helemaal onwennig zijn. Daarom gaan we graag in een informele ontspannen sfeer te werk. Wanneer jij op je gemak voor ons staat, zie je dat meteen terug in de foto. Het liefst gaan we vlot te werk, zodat de gehele shoot niet onnodig lang hoeft te duren. Gelukkig hebben we veel ervaring met het fotograferen binnen allerlei uiteenlopende bedrijven en dus mensen. Waardoor we door kleine aanpassingen snel het gewenste resultaat naar boven weten te halen. De foto’s kun je daarna meteen terugzien op de laptop. Toch net je haar liever anders, geen probleem! Dan maken we gewoon een nieuwe foto tot je tevreden bent.

 • Worden jullie portretten ook bewerkt?

  Al onze portretten worden nabewerkt op kleur en contrast. Verder halen we oneffenheden en glimmetjes weg zodat het een mooi en strak portret wordt.

 • Wat kost een zakelijke portretfoto?

  De prijs voor een zakelijke portretfoto is afhankelijk van hoe deze eruit moet zien en hoeveel je er nodig hebt. Op deze pagina vind je een aantal uitgewerkte cases met bijbehorende tarieven, om een indruk van de kosten te bekijken. Wil je zelf een eigen portretfoto met witte achtergrond? Dan kun je ook deelnemen aan onze Twycer Portretdagen.

 • Erg tevreden met de samenwerking voor Zelfstroom! Heel flexibel, veelzijdig, professioneel, oog voor detail én snel. Ze denken graag met je mee over de beste oplossingen. En met een super mooi resultaat: van drone-foto’s tot portretfoto’s en sfeerbeelden.

  Linda van Beers Brand Manager - Zelfstroom
 • Twycer weet op fantastische wijze mens, product, beleving en bezieling te vangen. Al jaren prima ervaring mee!

  Jorg Wiltink Marketing Manager - Intracare
 • Al meerdere keren hebben wij vanuit Restaurant Avant-Garde te Philips Stadion gewerkt met Twycer voor onze interieur, atmosfeer en food foto’s. Waar het vaak lastig is om een professioneel fotografie bedrijf te vinden, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en eigen inbreng is Twycer de oplossing; veel luisterend oor voor wat wij willen, fotografen die professioneel, persoonlijk en snel handelen en altijd fantastische resultaten. Hopelijk volgen er nog vele samenwerkingen!

  Thomas Verkerk Restaurantmanager - Restaurant Avant-Garde
 • Doordachte fotografie. Zo onder andere voor mijn bedrijfswebsite. Súpertevreden!
  Paul Raaijmakers Eigenaar - Admonks
 • Ik ken Twycer vooral van mede-eigenaar Christ Clijsen. Christ is een zeer ervaren fotograaf. Betrouwbare ondernemers die de smaak van content te pakken hebben.
  Ektor Tsolodimos Eigenaar - Epsilon Studios
 • Beeld Professionals!!!
  Marloes Pot Event manager - Boomming Business
 • Heel tevreden over de fotografie en samenwerking 👌🏻
  Bianca Poulich Eigenaresse - Pure Beauty Center
 • Goede fotograaf, flexibel qua organisatie en denken altijd in oplossingen
  Marlou Kuypers Consultant communicatie - Fontys Sporthogeschool
 • Goede bereikbaarheid, afspraak = afspraak en foto’s van top kwaliteit.
  Wim van Dooren Lecturer, coach & relationship manager - Fontys
 • Echte professionals die de béste foto’s maken en ook nog heel heel sympathiek zijn. Voor zowel een zakelijke als privé opdracht is Twycer de eerste waarmee ik contact zoek.

  Mignon Poldermans Projectbureau - Parktheater
 • Leuk professioneel en fris bedrijf. Ze maken geweldige foto’s, zijn creatief, denken met je mee en passie voor hun vak. Aanrader is dit bedrijf!!

  Anne Zoutendijk Keukenmanager - A Matter of Taste
 • Bij Webs werken we al een aantal jaren met Twycer. Van event fotografie tot portretfoto’s, ze kunnen het allemaal! Professionele en leuke club die weet hoe ze onze bedrijfscultuur in beeld kunnen vangen. Would recommend! 🙂

  Anne van der Kammen Marketing Manager - Webs
 • Jong, fris en dynamisch team en dat typeert voor ons ook de manier van fotograferen. Altijd nét dat extra wat een foto zoveel spannender maakt. Reageren altijd snel, denken mee en leveren snel de foto’s aan. Aanrader 🙂

  Inge van der Avoort Studio - Gemeente Eindhoven
 • Al meer dan tien jaar verzorgt Twycer de fotografie van onze netwerkevenementen. Niet alleen zijn wij super tevreden, maar ook onze relaties geven veel complimenten over de foto’s. Ook voor de promotie van onze organisatie hebben zij prachtige foto’s gemaakt. Twycer, een club van professionele fotografen waar ik altijd prettig mee samenwerk.

  Lilian Aarts Project manager - Gemeente Amstelveen
 • Professionele organisatie met op dit moment 4 fotografen waar mee het prettig samenwerken is. Ze weten wat ze willen en waar ze mee bezig zijn. Leveren kwalitatief werk en blijven flexibel meedenken.

  Ron Groot Account manager - Wolluk
 • Het Twycer-team staat garant voor kwaliteit als het gaat om fotografie! Van portretten tot aan het vastleggen van grote events of bedrijfsprocessen, zij zijn de juiste partij! Absoluut een aanrader als je beeldmateriaal wenst te hebben waar je nog meer mee kan en zeker vaker gaat bekijken! Daarnaast zijn alle medewerkers ook nog eens super professioneel en zeer prettig om mee samen te werken!

  Marloes van den Boom Eigenaresse - Boomming Business & Events
 • Onze ervaringen met Twycer zijn positief. Dankzij Twycer hebben we een prachtig portfolio aan foto’s van onze restaurants!

  Wilke Hop Marketing Coördinator - Burger King
 • De fotografen van Twycer stellen iedereen op z’n/haar gemak, waardoor de kracht van de mensen goed naar voren komt. Tot in details wordt er meegedacht en wordt er alle tijd genomen om het beste shot te maken. Er wordt goed doorgevraagd naar het doel van de foto en daarmee kunnen ze zich goed verplaatsen in iedere branch. Communicatie vooraf en op de dag zelf is helder en wanneer gewenst super snel.

  Het is een feestje om met Twycer te werken!

  Elleke Groot Directie - Level Eleven
 • De Beurs van Berlage werkt al jarenlang samen met Twycer. De Beurs is een mooi gebouw, maar door haar grootte soms ook lastig vast te leggen. Maar de fotografen van Twycer krijgen het elke keer weer voor elkaar om haar zo fantastisch mooi vast te leggen, met en zonder haar gebruikers, dat je keer op keer versteld staat.

  Willemijn de Vet Marketing Manager - Beurs van Berlage
 • Professionele en energieke partij die onze medewerkers, events en projecten goed in beeld weten te brengen. Fris, dynamisch en weten ons altijd te verrassen met een goed eindresultaat.

  Annelieke Hoogwegt Communicatie specialist - Hazenberg TBI
 • Erg blij met onze samenwerking met Twycer! Fotografen zijn erg flexibel, fijne mensen om mee samen te werken, goede communicatie, maar vooral de foto’s zijn altijd verrassend mooi! Wauw-momentje wanneer je de foto’s ontvangt. Aanrader!

  Marlein van Veghel Marketing - Hutten Catering
 • Met veel tevredenheid is Twycer al enkele jaren hoffotograaf van Maison van den Boer en Oseven. Christ en Igor zijn goed bereikbaar, denken in oplossingen en schakelen snel. Tijdens shoots zijn ze professioneel, zelfstandig en prettig in omgang. Na afloop kunnen ze snel aanleveren en zijn er altijd ruim genoeg mooie beelden te kiezen. Ook nu het team zich uitbreidt blijft de kwaliteit hoog. Thanks, jongens!

  Martijn Beks Marketing - Maison van den Boer

Niet gevonden wat je zocht?