Je vindt onze studio in het Klokgebouw, het bekendste gebouw van Strijp-S in Eindhoven. Gelegen tussen een treinstation, parkeergarage en bushalte is het bijzonder goed bereikbaar. Hieronder vind je verschillende manieren om ons kantoor te bereiken.

Trein

Neem de trein naar station Strijp-S. Als je om je heen kijkt zie je direct een groot, wit gebouw met een blauwe Philips klok erop. Daar moet je zijn!

Zorg dat je aan onze kant van de autoweg het spoor verlaat, dan loop je via het restaurant Popei in een paar minuutjes naar de ingang van het Klokgebouw.

Auto

In verband met werkzaamheden is een aantal toegangswegen naar het Klokgebouw afgesloten. Hierdoor is het handig om vanuit het centrum/Philips Stadion of vanuit het Evoluon richting het Klokgebouw te navigeren. Als je Google Maps gebruikt krijg je automatisch de juiste route.

De doorgang via de tunnel onder het Strijps Bultje is afgesloten, net als de afslag vanaf de rondweg.

Met de auto kun je het beste navigeren op Klokgebouw 182 en zodra je in de buurt bent, de bordjes “Parkeergarage Om De Hoek” volgen. Deze parkeergarage bevindt zich direct naast het Klokgebouw, dus zodra je de voetgangersuitgang naar buiten pakt zie je het gebouw liggen. Loop langs het Blue Collar Hotel naar de grotere weg, ga rechtsaf tot je bij het midden van het gebouw bent. Hier kun je naar binnen.

Straatparkeren kan natuurlijk ook, de code hiervoor is “5189”.

Bus

Als je met de bus komt, kun je het beste bushalte “Strijp-S” nemen van buslijn 401, 402 of 403. Vanuit daar loop je in een paar minuutjes langs de Urban Shopper, tot je tussen gebouwen Anton en Gerard in de Machinekamer richting het Klokgebouw kunt nemen. Je herkent deze straat aan de rode buizenconstructie boven de weg.

In het Klokgebouw

De ingang is bij het metalen kunstwerk om de brievenbussen heen, precies in het midden van het gebouw. Naast de ingang zit een intercom, hier kun je aanbellen bij nummer 182. Overdag is de receptie vaak geopend, dan kun je direct naar binnen lopen.

Als je de receptie voorbij loopt zit aan de rechterkant een lift, deze neem je naar de 7e verdieping.

Vanuit de lift

Als je de lift uit loopt, zie je aan het einde van de gang een dubbele deur. Hier moet je zijn, maar om hier doorheen te komen moet je even bij de intercom aanbellen. Deze bevindt zich een stukje terug in de gang, aan de linkerkant (zie afbeelding). Bel hier even aan bij 182, dan doen wij de deur voor je open.

Tot zo!